La Reial Societat triomfa en la seva primera participació al MICFootball

La Reial Societat de Futbol no va desaprofitar la primera opció de guanyar el MICFootball en la seva primera participació.

 El conjunt donostiarra va alçar el títol de la categoria U18 juvenil després de superar (1-0) una de les revelacions del torneig, la UE Quart, a Palamós. Els bascos van patir per batre els gironins i un gol matiner de Gorka Carrera va decantar la balança.

Abans d’arribar a la final, els de Juan Domínguez, Mikel Aranburu i Jon Gorrotxategi s’havien desfet de l’Újbuda FC Labdarúgó hongarès (3-1), Kaptiva Sports (1-0) i US Talentproject (1-1, als penals) . A la fase de grups havien fet el ple: ASC De Volewijckers (3-0), CF Base Vilobí (0-6) i Peloteros USA (1-0).

Responsable del tractament
AE MICFootball.

Finalitat del tractament
Enviament del folletó informatiu i/o de futures comunicacions comercials. La informació es conservarà en tant que no es cancel·li la subscripció

Legitimació del tractament
Consentiment de l’interessat

Destinataris de les cessions
Les seves dades seran cedides a les empreses del GRUP MIC SPORTS que s’enumeren a la informació addicional, en cas de consentir l’enviament de publicitat.

Drets de les persones interessades
L’interessat té dret a oposar-se al tractament de les dades, a accedir rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, conforme s’explicarà en la informació addicional.

Informació addicional
Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a https://micfootball.com/politica-de-privacitat