El Barça U12A s’emporta el Clàssic a la tanda de penals

L’aleví del FC Barcelona s’ha proclamat campió del MICFootball a la categoria U12A després de superar el Reial Madrid CF en un enfrontament molt igualat que s’ha resolt des dels onze metres.

Els 50 minuts del temps reglamentari han acabat amb empat (2-2) i han estat els penals els que s’han encarregat de decidir el guanyador final. El conjunt blaugrana s’ha avançat ben aviat, al cap de cinc minuts, amb un matiner gol d’Antonio Amaya. Abans del descans, resposta de Manuel Francisco Duarte per situar l’1-1 al marcador. La història s’ha repetit al segon acte perquè Agus Marcen no ha trigat gaire a superar el porter blanc. Tot i això, el Barça no ha pogut mantenir l’avantatge durant tot el partit i al darrer minut, Rubén Martín era l’encarregat de fer el definitiu 2-2 en transformar una falta. Molt pocs errors a la tanda de penals fins que Ismael d’Andrés, del Reial Madrid, ha fallat el seu llançament, cosa que ha permès al conjunt blaugrana proclamar-se campió (6-7).

El Barça, que ve de tancar la fase de grups amb tres victòries de tres partits jugats i 48 gols a favor sense haver-ne encaixat cap, ha deixat enrere a les eliminatòries la UE Celrà, el Vic Riuprimer Refo FC i el Next Level Soccer, abans de superar avui el Reial Madrid CF a la final. Fode Diallo i Mohamed Akhomach, dos dels seus jugadors, han estat els màxims golejadors de la categoria amb 14 i 11 dianes, respectivament.