El FC Andorra guanya la final U18 després de remuntar al Marsella

El FC Andorra s’ha convertit en el campió de la categoria U18 després de superar l’Olympique de Marseille per la mínima (1-2) amb remuntada inclosa en una final vibrant que ha tingut emoció fins al final.

Ha començat marcant el conjunt francès i ho ha fet abans del quart d’hora de joc amb un gol d’Antoine Valero. L’atacant ha encarat el porter i l’ha superat amb un fort xut. No s’ha rendit l’equip tricolor, que ha guanyat metres a mesura que avançaven els minuts i ha empatat una estona després. Una centrada per baix al cor de l’àrea petita l’ha connectat Rodrigo Pociello, que ha enviat la pilota a la xarxa.

Amb taules en el marcador s’ha arribat al descans, però la igualada s’ha trencat només començar la segona meitat quan Naoufal El Haimir ha marcat el segon amb una rematada potent que no ha pogut rebutjar el porter. Fins i tot l’Andorra hauria pogut fer el tercer, ja al tram final i amb el partit ben obert, quan he enviat una rematada al travesser.

Sense cap gol en contra, l’Andorra superava la fase de grups amb ple de victòries abans de deixar pel camí a les eliminatòries a rivals com l’Aquahotel FC, OVT Academy, Shakhtar Donetsk i Real Sociedad. S’ha convertit en el campió de la categoria juvenil U18 com a tercer màxim golejador (20 gols), només superat per Athletic Club (23) i Real Sociedad (22).