L’Espanyol, campió de la categoria U14 després de guanyar als penals

La final de la categoria U14 s’ha decidit en una emocionant tanda de penals a favor de l’RCD Espanyol, després que el partit que l’ha enfrontat amb el FC Andorra hagi acabat amb empat en el marcador (1-1) un cop acabat el temps reglamentari.

Un duel igualat i ben viu fins al darrer minut, quan el conjunt tricolor ha pogut equilibrar el gol inicial del seu rival. Sergi Font ha estat l’encarregat d’obrir la llauna als primers compassos del primer temps, quan s’ha quedat sol davant del porter i l’ha superat amb un fort xut col·locat al seu pal dret. No ha arribat l’empat per ben poc només dos minuts després amb un toc subtil d’Iker Duran, que ha estat més llest que ningú i ha aprofitat la badada del seu marcador per rematar. La pilota ha sortit a fora per ben poc. Abans del descans hauria pogut caure el segon per a l’Espanyol amb un xut d’Unai Balmon que no ha trobat porteria per centímetres.

Molt equilibrat ha estat també el segon acte i tot i que l’Espanyol tenia la victòria a tocar, al darrer sospir Adrián Serrano ha empatat quan ha finalitzat un atac ràpid situant la pilota lluny de l’abast del porter. Emoció màxima als penals fins el gol decidiu d’Eloi Pedragosa, que ha decantat la final per al seu equip.

Tanca així el RCD Espanyol un MIC en el que no ha perdut cap partit i només ha cedit un empat, el de la final d’avui. Primer del seu grup, ha deixat enrere a les eliminatòries als següents rivals: Vic Riuprimer Refo FC, CE Mercantil, la selecció nacional de Mèxic i el FC Barcelona.