Les finals entre Barça i Atlètic al MICFootball: gols assegurats

El Barça rep aquest diumenge l’Atlètic de Madrid al Camp Nou. Un duel de gegants que no estan vivint la millor temporada a nivell de resultats, però un partit d’alt voltatge igualment. Xavi contra Simeone. La joventut de Pedri i Gavi contra l’experiència de Koke i Kondogbia. Ter Stegen contra Oblak.

Duels trepidants com els que tots dos conjunts ens han regalat a la història del MICFootball, el torneig de futbol base per excel·lència que aquesta Setmana Santa celebrarà la seva 20a edició del 12 al 17 d’abril a la Costa Brava.

El Barça i l’Atlètic s’han enfrontat un total de dues vegades a finals del MICFootball.

L’any 2009, l’equip blaugrana va ser molt superior a la final de la categoria C. Amb Jean Marie Dongou com a protagonista (dos gols), el Barça va endossar un 4-0 al club matalasser. En aquella final, el Barça tenia a les seves files noms com Héctor Bellerín (ara al Betis), Kaptoum, Keita Balde, Sergi Samper i Grimaldo.

Un any després, a la final de la categoria D, l’Atlètic va venjar-se de l’equip culer en un partit amb fins a 6 gols. Van guanyar els blanc-i-vermells 2-4 amb un hat-trick de Salomon Obama, una de les grans perles del planter de l’Atlètic i que actualment milita el Santa Coloma andorrà. El guineà va signar un dels millors gols de la història del torneig, regatejant tota la defensa blaugrana en una demostració d’exuberància física i talent. Per cert, Dani Olmo també va ser protagonista d?aquella final, jugant i marcant un dels gols del Barça.

10 gols a dues finals. Els duels Barça-Atlètic del MICFootball no tenen comparació.

Responsable del tractament
AE MICFootball.

Finalitat del tractament
Enviament del folletó informatiu i/o de futures comunicacions comercials. La informació es conservarà en tant que no es cancel·li la subscripció

Legitimació del tractament
Consentiment de l’interessat

Destinataris de les cessions
Les seves dades seran cedides a les empreses del GRUP MIC SPORTS que s’enumeren a la informació addicional, en cas de consentir l’enviament de publicitat.

Drets de les persones interessades
L’interessat té dret a oposar-se al tractament de les dades, a accedir rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, conforme s’explicarà en la informació addicional.

Informació addicional
Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a https://micfootball.com/politica-de-privacitat