El derbi madrileny, un partit amb història al MICFootball

El Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid es veuen les cares aquest diumenge a les 21h al derbi madrileny que retransmet Movistar LaLiga. Un derbi sempre apassionant.

El derbi madrileny entre Madrid i Atlètic també té història al MICFootball. Tots dos equips s’han enfrontat dues vegades en una final, sortint el conjunt blanc com a vencedor en totes dues.

La primera va ser l’any 2008, a la categoria C1. Després d’un vibrant partit, resolt amb un 2-2 al marcador, la tanda de penals va dictar sentència. I allí es va emportar el gat a l’aigua el Reial Madrid. Per cert, en aquella final van estar Saúl Ñíguez (actualment al Chelsea) i Javier Manquillo (ara al Newcastle) vestint els colors de l’equip madridista.

Final 2019 | Reial Madrid 3-1 Atlètic de Madrid

L’altra final és molt més recent. A l’últim MICFootball, el del 2019, el Reial Madrid entrenat per Raúl González va superar l’Atlètic de Madrid a la final de la Categoria A per un marcador de 3-1.

Sergio Arribas va avançar els blancs al minut 11 de la primera meitat amb un precís xut dins de l’àrea. Van empatar els matalassers set minuts després amb un gol de penal de Soriano. Al descans, 1-1.

La segona meitat va tenir molt de ritme. El Madrid va posar el 2-1 en un gol que va necessitar l’aprovació del VAR. Sergio Santos va remuntar la banda dreta, va posar el centre i Dotor la va enviar al fons de la xarxa.

Els de Raúl van sentenciar al minut 20 amb una bona acció d’Andri Gudjhonsen, que va finalitzar dins de l’àrea amb l’interior de la cama dreta.