Primer títol del València CF al MICFootball: remuntada i victòria contra el Marsella

El València CF s’ha estrenat aquest dissabte com a campió del MICFootball. El conjunt valencianista ha aixecat el títol de la categoria U13 després de superar l’Olympique de Marseille en una final ajustada (1-2). El València, que va fallar un penal, va capgirar el gol inicial del francès Remadnia Said mitjançant Marc Martínez i Adrià Sales a la represa.

El València CF d’Alfredo Ramos i Víctor Felipe s’havia plantat a la final amb una extrema solidesa defensiva –cap gol encaixat en sis partits– i amb bon olfacte en atac. El ple de sis victòries havia estat contra l’Athletic Club de Bilbao (2-0), Cristinenc Costa Brava (3-0), UE Figueres (8-0), UE Quart (11-0), CF Sant Feliu de Guíxols ( 0-14) i Wakatake FC (15-0). L’Olympique de Marseille també havia guanyat els sis partits anteriors a la final: UE Quart (1-5), Junior FC vallesà (4-1), Albion SC (2-0), MTK Budapest (3-1), Cristinense Costa Brava (0-3) i Evolution Team (4-0).